مختصری درباره سوهان خضر


سوهان خضر حاصل بیش از نیم قرن تجربه و فعالیت در طبخ سوهان و 8 سال مطالعه و تحقیق مستمر مدیران تولید این مجموعه برای حذف شکر به عنوان شیرین کننده اصلی سوهان می باشد.
مجموعه سوهان خضر مفتخر است در این مدت با تلاش فراوان و صرف هزینه های تحقیقاتی بسیار، نه تنها موفق به استفاده از ریشه گندم کامل به عنوان یک شیرین کننده مقوی و صد در صد طبیعی شده، بلکه برای اولین بار در ایران موفق به استفاده از روغن زیتون فرابکر جهت غنی سازی هر چه بیشتر این سوغات محبوب شده است.
لازم به ذکر است که این مجموعه اولین و تنها تولید کننده سوهان با استفاده از ریشه گندم (به عنوان شیرین کننده طبیعی) و ترکیب روغن زیتون فرابکر و روغن حیوانی فرابکر در ایران می باشد.
parallax background

ویژگی های منحصر به فرد سوهان خضر

ویژگی ها

ریشه جوانه گندم

سوهان خضر به دلیل استفاده از ریشه و جوانه گندم کامل منبع بسیار خوبی از آهن، اسید فولیک، سلنیوم ، پتاسیم (کاهش فشار خون)
منیزیم (کمک به قلب، استخوان ها و تقویت سیستم ایمنی)
روی، فولات (باعث سلامت قلب و جلوگیری از نقص لوله عصبی در کودکان)
تیامین (کمک به عملکرد مناسب قلب، عضلات و سیستم عصبی)
فسفر، فیبر، ویتامین E، ویتامین B، نیاسین و پروتئین می باشد.
 

ترکیب منحصر به فرد
روغن زیتون و روغن حیوانی گاوی

لازم به ذکر است که سوهان خضر تنها محصول سوهانی است که موفق شده با روش ویژه ای از ترکیب منحصر به فرد روغن زیتون و حیوانی در طبخ سوهان بهره جوید که این امر نه تنها خواص محصول را افزایش داده بلکه طعم ویژه روغن زیتون در سوهان را محسوس کرده و از شدت طعم روغن حیوانی که شاید در ذائقه برخی از افراد ناخوشایند جلوه کند می کاهد.

شیرینی کاملا طبیعی

بدون استفاده از شکر...
بدون استفاده از شیرین کننده مصنوعی . . .
بدون استفاده از گیاه استویا . . .
شیرین شده فقط با ریشه و جوانه گندم
 

طعم اصیل پسته و زعفران ایرانی

سوهان خضر با وجود افزایش قیمت ها، سعی کرده است
با کاهش سود خود، کیفیت محصولات را همچنان حفظ کرده و
خاطره خوشی از طعم معرکه زعفران و پسته ایرانی در کام مشتریان عزیز ایجاد کند.

افتخارات کسب شده



لوح افتخار پیشتازان سلامت غذا


تندیس افتخاری پیشتازان سلامت غذا


Food Health Pioneers Conference
parallax background

محصولات سوهان خضر

آدرس کارخانه

ضمانت کیفیت محصول
ضمانت سلامت و کیفیت محصول
0