مختصری درباره سوهان خضر
سوهان خضر حاصل بیش از نیم قرن تجربه و فعالیت در طبخ سوهان و 8 سال مطالعه و تحقیق مستمر مدیران تولید این مجموعه برای حذف شکر به عنوان شیرین کننده اصلی سوهان می باشد.
مجموعه سوهان خضر مفتخر است در این مدت با تلاش فراوان و صرف هزینه های تحقیقاتی بسیار، نه تنها موفق به استفاده از ریشه گندم کامل به عنوان یک شیرین کننده مقوی و صد در صد طبیعی شده، بلکه برای اولین بار در ایران موفق به استفاده از روغن زیتون فرابکر جهت غنی سازی هر چه بیشتر این سوغات محبوب شده است.
لازم به ذکر است که این مجموعه اولین و تنها تولید کننده سوهان با استفاده از ریشه گندم (به عنوان شیرین کننده طبیعی) و ترکیب روغن زیتون فرابکر و روغن حیوانی فرابکر در ایران می باشد.
ایده حذف شکر و سایر شیرین کننده های صنعتی و استفاده از روغن زیتون در این محصول حاصل خلاقیت و دغدغه بسیار در جهت تولید یک محصول غذایی نه تنها سالم، بلکه سودمند برای سلامتی می باشد.
از این رومحصول فوق به دلیل استفاده از مواد اولیه طبیعی و بسیار مغذی، دارای ارزش غذایی منحصر به فردی شده که در ادامه به آن می پردازیم.


ویژگی های منحصر به فرد سوهان خضر
- شیرینی کاملا طبیعی
- حفظ ویتامین ها و مواد معدنی
- استفاده از روغن زیتون فرابکر
- ترکیب منحصر به فرد روغن زیتون و روغن حیوانی گاوی
سوهان خضر به دلیل روش طبخ ویژه و اختصاصی با استفاده از کوره های سنگی (طبخ با حرارت غیر مستقیم)، نه تنها موفق شده تمامی خواص روغن زیتون را به طور کامل حفظ نماید بلکه با استفاده از روغن زیتون به جای روغن نباتی و کره ای، از مضرات این دست روغن ها دوری جسته است.
تماس با ما
آدرس کارخانه
- قم - شهرک شکوهیه - فاز دو صنایع غذایی
پیام خود را برای ما ارسال نمایید
