مختصری درباره سوهان خضر


سوهان خضر حاصل بیش از نیم قرن تجربه و فعالیت در طبخ سوهان و 8 سال مطالعه و تحقیق مستمر مدیران تولید این مجموعه برای حذف شکر به عنوان شیرین کننده اصلی سوهان می باشد.
مجموعه سوهان خضر مفتخر است در این مدت با تلاش فراوان و صرف هزینه های تحقیقاتی بسیار، نه تنها موفق به استفاده از ریشه گندم کامل به عنوان یک شیرین کننده مقوی و صد در صد طبیعی شده، بلکه برای اولین بار در ایران موفق به استفاده از روغن زیتون فرابکر جهت غنی سازی هر چه بیشتر این سوغات محبوب شده است.
لازم به ذکر است که این مجموعه اولین و تنها تولید کننده سوهان با استفاده از ریشه گندم (به عنوان شیرین کننده طبیعی) و ترکیب روغن زیتون فرابکر و روغن حیوانی فرابکر در ایران می باشد.
ایده حذف شکر و سایر شیرین کننده های صنعتی و استفاده از روغن زیتون در این محصول حاصل خلاقیت و دغدغه بسیار در جهت تولید یک محصول غذایی نه تنها سالم، بلکه سودمند برای سلامتی می باشد.
از این رومحصول فوق به دلیل استفاده از مواد اولیه طبیعی و بسیار مغذی، دارای ارزش غذایی منحصر به فردی شده که در ادامه به آن می پردازیم.
parallax background

ویژگی های منحصر به فرد سوهان خضر

بدون استفاده از شکر...
بدون استفاده از شیرین کننده مصنوعی . . .
بدون استفاده از گیاه استویا . . .
شیرین شده فقط با ریشه و جوانه گندم
سوهان خضر به دلیل استفاده از ریشه و جوانه گندم کامل منبع بسیار خوبی از آهن، اسید فولیک
سلنیوم (جلوگیری از اکسیداسیون سلول) ، پتاسیم (کاهش فشار خون) ، منیزیم (کمک به قلب، استخوان ها و تقویت سیستم ایمنی)
روی (مبارزه با ویروس ها، کمک به ترمیم زخم ها و تقسیم سلولی مناسب) ، فولات (باعث سلامت قلب و جلوگیری از نقص لوله عصبی در کودکان)
تیامین (کمک به عملکرد مناسب قلب، عضلات و سیستم عصبی) ، فسفر (عامل رشد، نگهداری و تعمیر تمام بافت های بدن)
فیبر (بهبود حرکات روده، کاهش یبوست و کاهش کلسترول خون) ، ویتامین E (محافظت از سلول ها)
ویتامین B (کمک به سوخت و ساز مواد غذایی برای تولید انرژی) ، نیاسین و پروتئین می باشد.
سوهان خضر به دلیل روش طبخ ویژه و اختصاصی با استفاده از کوره های سنگی (طبخ با حرارت غیر مستقیم)، نه تنها موفق شده تمامی خواص روغن زیتون را به طور کامل حفظ نماید بلکه با استفاده از روغن زیتون به جای روغن نباتی و کره ای، از مضرات این دست روغن ها دوری جسته است.
لازم به ذکر است که سوهان خضر تنها محصول سوهانی است که موفق شده با روش ویژه ای از ترکیب منحصر به فرد روغن زیتون و حیوانی در طبخ سوهان بهره جوید که این امر نه تنها خواص محصول را افزایش داده بلکه طعم ویژه روغن زیتون در سوهان را محسوس کرده و از شدت طعم روغن حیوانی که شاید در ذائقه برخی از افراد ناخوشایند جلوه کند می کاهد و در نتیجه طعم معرکه زعفران را در این محصول تشدید و مشهودتر می نماید.

تماس با ما

آدرس کارخانه

پیام خود را برای ما ارسال نمایید


0